Szinyei Junior Innovációs Pályázat 2024

By EcoAction at May 8th, 2024

A Pályázatot a gimnazista diákok körében hirdették meg és 8 darab beadott pályázat érkezett. Óriási érdeklődés kísérte az Óbudai Egyetem Egyetemi Kutató és Innovációs Központ (EKIK) által rendezett projektindító nyílt napot, többszáz diák részvételével! Ennek eredményeképpen az iskola vezetősége és az egyetem tervezi a későbbiekben a verseny kiszélesítését.

A pályázatok tökéletesítésében, szakmai segítséget nyújtottak a mentorok, akik többszöri találkozók alkalmával csiszolták közösen a diákokkal a projekteket, megmutatták a prezentáció készítés rejtelmeit és felkészítették őket a pitch-elésre*.

Kétféle díjat osztanak ki: az egyik egy szakmai zsűri által elbírált díj, a másik pedig a közönség díj. A közönség díj elnyerésében a versenyzők feltöltötték pályázatukat és ezekre lehet szavazni!

A diákok pályázati videói itt találhatóak:

Nézzétek meg a projekteket és amelyik a legjobban elnyeri a tetszéseteket, arra a videóra szavazzatok a Youtube-on!

Szavazás határideje: 2024.05.16. 12:00

* Pitch: Az üzleti életben az üzleti ötletek bemutatását jelenti egy másik félnek. Például az induló vállalkozását potenciális befektetőknek, vagy termékeit potenciális vásárlóknak mutathatja be. Az üzleti bemutatkozás során a közönségnek világosan meg kell értenie a tervet vagy a célokat, hogy a közönség beleegyezését elnyerje.