INDULJ EL AZ ÜZLET VILÁGÁBA: VEDD FEL A POC TANTÁRGYAT ÉS NYERJ AKÁR MILLIÓKAT!

By EcoAction at January 22nd, 2024

Indítsd el saját vállalkozásodat!

*For English please scroll down!*

2024-ben ismét elindul az önálló innovációs tantárgy az Óbudai Egyetemen, a Proof of Concept, amely mindenki számára nyitott 3 kreditért.

A tantárgy elméleti és gyakorlati tudást is biztosít Neked arról, hogyan alakíthatod át az ötleteidet egy működő és sikeres vállalkozássá.

A félév végére saját projektötleted már konkrét formát ölt, és ha kitűnően teljesítesz, akár pénzügyi támogatásban és szakértői mentorálásban is részesülhetsz az Óbudai Egyetemtől.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Vedd fel most a POC tantárgyat! Siker és elismerés vár rád, mindössze egy kattintásnyira!

NEPTUN KÓD: GUVPC0GBNF

Előzetes tárgyfelvétel: 2024. január 22-től

Tárgyfelvétel: 2024. február 5-9-ig

Nézd meg videónkat a kurzusról és a versenyről, amin befektetést nyerhetsz: https://ecoaction.info/contents/obuda-university-proof-of-concept-part-1

További információért hívja az Innovációs Irodát: +36 1 666-5623, vagy írjon az alábbi e-mail címre: innovacio@uni-obuda.hu


English:

In 2024, the independent innovation subject at Óbuda University, Proof of Concept, which is open to everyone for 3 credits, will start again.

The course provides you with both theoretical and practical knowledge on how to transform your ideas into a functioning and successful business.

By the end of the semester, your own project idea has already taken a concrete form, and if you perform excellently, you may even receive financial support and expert mentoring from Óbuda University.

Don't miss this unique opportunity! Take the POC course now! Success and recognition await you, just a click away!

NEPTUNE CODE: GUVPC0GBNF

Preliminary admission: from January 22, 2024

Subject admission: February 5-9, 2024

Watch our video about the course and the competition where you can win an investment: https://ecoaction.info/contents/obuda-university-proof-of-concept-part-1

For more information, call the Innovation Office: +36 1 666-5623, or write to the following e-mail address: innovacio@uni-obuda.hu